Verkoop

Poulus Vastgoed staat garant voor een professionele begeleiding bij uw vastgoedtransacties.  Ieder pand verdient een unieke en op maat gemaakte benadering en dit bereiken wij door onze persoonlijke aanpak.

Een verkoop zonder zorgen!

KENNISMAKING

Tijdens onze eerste kennismaking nemen wij alle tijd om samen met u te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.  Wij nemen de tijd voor onze klanten en luisteren naar uw behoeften.

WAARDEBEPALING

Wij werken met een zeer realistische waardebepaling.

Onze ervaring in de vastgoedsector en kennis van de regio garandeert dat uw pand naar waarde wordt geschat, een goede prijszetting is immers van groot belang.  Een correcte prijszetting resulteert in een snelle verkoop.

De schatting is volledig kosteloos

DOSSIER

Wanneer u beslist om uw woning bij ons te koop te stellen, ondetekenen we een samenwerkingsovereenkomst en maken wij een juridisch correct verkoopdossier op met hierin alle nodige documenten.  

Wij vragen alle verplichte documenten en attesten voor u op, zo verliest u geen tijd en wordt een snelle afhandeling van het dossier mogelijk.

Kortom, wij nemen u alle werk uit handen!

COMMERCIALISATIE

De eerste stap is uw pand voorstellen aan ons netwerk van klanten die actief op zoek zijn naar een woning.

Uw pand verkopen zonder ondersteuning van een gerichte marketingstrategie is haast onmogelijk.  Uw pand moet gezien worden, met een mediacampagne op maat.

Wij plaatsen professioneel uitgewerkte advertenties, zowel online als in de geschreven pers.  De advertentie is professioneel opgesteld met een duidelijke omschrijving en foto